10/24/2010

Hur kan något bli så mycket bättre än det här?

Alla ni som, istället för att dra på sig mysbyxorna igår, valde att göra staden och klubben osäker och sedan sov er förbi hela dagen och vaknade precis har for sure missat ett historiskt ögonblick. Yes, runt åtta snåret igår kväll delade Tv4 med sig av sin version av "Stjärnorna på slottet" vid namn "Så mycket bättre" men till skillnad från Svt var denna version FYLLD av musik. En kväll dedikerade Lasse Berghagen och en rad tolkningar av hans musik.

Jag skulle vilja påstå att varenda framträdande var magiskt men att mannen med stort P förbluffade oss. När de andra gjorde covers levererade han något helt annat. Som Berghagen själv sa det; Han blandar sitt Stockholm med mitt. Ja, sampling när det är som allra bäst. Nu är jag ganska säker på att denna låt kommer pumpas svettig i varje öra framöver - och med all rätt.

Så, kanske borde du damma av de gamla mysbyxorna och slänga upp dansskorna på hyllan? För visst är det värt att överväga att stanna hemma några lördagar framöver när detta enbart var början av de historiska ögonblick som komma skall. I can't hardly wait...

Petter - Stockholm i mitt hjärta (Lasse Berghagen-tolkning)

Over and Out

Inga kommentarer: