9/23/2009

Rond 3

Visst missade ni inte det bästa framträdandet under VMA i NY? Och visst har ni inte missat ett av årets grymmaste album? Nej, trodde väl inte det heller. Historiska ting som dessa går helt enkelt inte att förbise, oavsett om du vill eller ej. Fast varför skulle man ens vilja förbise detta? - dum i hela jävla huvudet i sådana fall. Vi kloka kallar det history in the making. Ja, vi har berört ämnet tidigare och visst är det vår självaste skyldighet att njuta till dessa toner och kollaborationer.

Vi är officiellt här och redo för 3:e omgången - Ge oss vad vi tål Blueprint 3! (Jo förresten, för dig som ännu inte fattat och googlar febrilt kan jag upplysa dig med om att vi snackar Jay-Z)

Först ut, en av skivans grymmaste låtar och även den låt som så fantastiskt framfördes på VMA - Empire State Of Mind feat. Alicia Keys.Vidare har vi en av mina personliga favoriter Already home feat. Kid Cudi.

Gunga med mig och känn den otroligt sköna basen som nästan får öronen att blöda - Men vad gör det nu? Bara för musiken är jag redo att blöda liter efter liter.

Over and Out



Inga kommentarer: