2/01/2009

Rått, rock, 60-tal

Ja, nu har vi alla fått tid nog att lyssna in denna låt. Ingen kan ju ha missat dess promotion i form av P3 Guldgala-uppträdande och som MTV's fresh video? (efterbliven i sådana fall)
Ja, nog har de lyckats allt - Jag vet och han bredvid mig på bussen vet vem hon är nu. Adiam Dymott har trätt fram och vi är alla glada.

Ja, inte illa pinkat inte att som sitt första liveframträdande ha P3 Guldgalan. Att man dessutom inte bara har Thomas Rusiak bakom sin produktion utan också bredvid sig på scen kan inte direkt verka som en nackdel i detta sammanhang. För inte är det väl bara jag som alltid fått höra att kontakter är allt? Nej, trodde inte det heller. Här har ni ännu ett bevis på detta statement, som helt klart har varit en bidragande faktor till att denna kvinna fått det välförtjänta ljuset riktat mot sig.

Ett riktigt skönt sound bjuder hon på. Det är rått, det är rock och det har inslag av 60-talets ljuva musiktoner. Ingen illa kombination inte. Adiam själv är dessutom en intressant person, don't ask me, because I don't know why, men hon är intressant då hon levererar något nytt. Jag är intresserad av fortsättningen på detta...Är du också det?

Miss you


Over and Out.

Inga kommentarer: