3/11/2009

När det nalkas husfest

Tycker alltid att det är lika roligt att höra historier om något som till en början var ett skämt men som slutat som något absolut seriöst. Här har vi medelklass killen från Morrisville, Pennsylvania som med sina polare skrev lite rhymes, började spela in och sålde sina skivor på skolan. Försäljningen gick bättre än förväntat och ett tu tre var det Myspace som gällde och signande kort därefter. Vissa får struggla mer än andra antar jag men so it was written in the stars. Inget att hänga läpp för, allt har sin mening.
Han har jämförts med Eminem av den enkla anledning att han är en vit rappare, men man märker ju en klar skillnad i textinnehållet mellan dessa män vilket ni alla kommer förstå senare.

Vid första lyssning går det inte att undivka att tänka på Shwayze. Lika opretentiöst, öl-& weed-aktigt men ändå med ett skönt flow och ja, jag blir sugen på fest och en aningens sentimental.
College verkar så sjukt, som amerikanarnas sätt att leva ut sin, vad vi i Sverige kallar fjortis-tid. Well, well, det är en skön låt om jag bortser från vissa pinsamma låtrader och jag tror säkerligen att denna kommer att gå hem i många stugor när det nalkas hemmafest eller dylikt.

Asher Roth - I Love College

Over and Out

Inga kommentarer: