11/07/2008

Malmö Arena

It's official, Malmö Arena är invigd.
Det hårda arbetet lönade sig och det mesta flöt på. Ikväll kör vi rond 2 och jag är lika peppad som alltid. Sjuk tillfredsställande miljö indeed.
Ja, mitt favoritnummer är fortfarande när Robyn kör Dream on. Med det sagt ska man inte glömma hur grymma alla de andra är. Alla har liksom sin egna grej och tillsammans blir det grymt. Ja, it's nice.

Gårdagen var minst sagt en omtumlande dag. Från springande till lugn för att sedan springa igen och slutligen varva ner och njuta av succén. Vidare kördes man upp på efterfesten och ja det var väl en upplevelse i sig. Mycket ska man se men roligt var det i alla fall och många sköna människor bekantade man sig med. Vid närmare eftertanke känns det alltid lite skumt att ett tu tre hänga med personer som man för några dagar sedan skrivit om. But it's nice.

Dagens klipp tillägnades en av branschens mest proffsiga kvinna. Musiken hon levererar är inte den typ av musik som jag spelar MEN trots detta har hon en fantastisk röst och inte för att glömma en grym personlighet. Jill Johnson - En av showens stjärnor.

Performing Jolene

Over and Out

1 kommentar:

J sa...

Tack för underbara klippet med Robyn, bästa versionen som jag aldrig hört innan!