11/18/2008

Ett steg upp ur en A-brunn

Ännu en otippad en.
Ja, han är väl inte den stereotypa hiphoparen för han ser ju så gullig och rar ut. Ja, gullig och rar kanske han är men det han också besitter är att han är en respekterad figur inom hiphopscenen. Jag menar säger det inte allt när denne man öppnade för Nas, Supernatural och De La Soul på Rock The Bells turnén? - Precis.

Har sagt det innan och säger det igen, what's up med Götet? Denna stad bjuder ju även på denna artist, helt galet but nice. Ja, och en självklarhet är ju då att denne man stött på snubbar som PST/Q och MBMA eftersom de alla har G som deras hometown. Vidare ser man honom hänga flitigt med mer kommersiella så som Looptroop medlemmar.

Sanningen att säga är att denna snubbe figurerat en lång tid inom svenska hiphopscenen men har för vanliga dödliga varit underjord och således inte pumpats i radio ännu.
Nu tar han ett steg upp ur en A-brunn och levererar lite mer synlig och promotad musik. Ja, han blir i allas vår mun nu faktiskt också känd som Form One.
Från vad man kan tyda lovordas han från många håll och nya skivan ska vara grym.
Så, ja, nu är det upp till oss, tar Form One steget upp till de-som-trodde-de-var-hiphop-men-inte-var-det eller känner alla i svensson sofforna till honom om några år? Time will tell.

Falling down
Passande namn right?

Over and Out

Inga kommentarer: